Zeleno sjenilo, gola koža i tamni ruževi: Odvažni i chic beauty izgledi u četvrtoj sezoni Emily u Parizu

Glavna vizažistica serije, Aurélie Payen, objašnjava kako su Emilyni beauty lookovi evoluirali kroz sezone, odražavajući njezin osobni razvoj.
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine čekanja, Emily Cooper se vratila na male ekrane s novim sezonama serije Emily u Parizu na Netflixu. Četvrta sezona, koja je nedavno debitirala, donosi pet novih epizoda prepunih ljubavnih zapleta, pariške mode i inovativnih beauty trenutaka. 

Glavna vizažistica serije, Aurélie Payen, objašnjava kako su Emilyni beauty lookovi evoluirali kroz sezone, odražavajući njezin osobni razvoj. U novoj sezoni, Emily postiže savršenu ravnotežu između američkog i francuskog stila ljepote. Dok su u prethodnim sezonama prevladavali američki elementi, sada Emily sve više usvaja suptilnost i prirodnost francuske estetike. To se najbolje vidi u njezinim minimalnim lookovima bez šminke, koji izražavaju samopouzdanje, ali i u hrabrim i vibrantnim izdanjima za večernje izlaske.

Payen se ove sezone poigrala s raznim bojama, kreirajući zanimljive kombinacije poput crno-smeđih usana i grafičkih eyeliner dizajna. Jedan od najzanimljivijih trenutaka bio je korištenje Make-up by Mario palete za stvaranje dubokog, gotovo crnog izgleda usana. Također, Payen ističe važnost pripreme kože, koristeći lagane, hidratantne kreme i beauty alate kako bi osigurala savršenu podlogu za minimalnu šminku.

Određeni izgledi kombiniraju američku i francusku ljepotu, poput Emilynih zelenih očiju i crvenih usana. "Ozračje je bilo vrlo 80-ih", kaže Payen. “Imali smo zelene oči s crveno-narančastim ružom i mokru kosu. “Nikad prije to nismo radili. Iako su suprotne, spaja najbolje od obje kulture.”

Tijekom Emilynog minimalnog šminkanja, Payen se pobrinula za pripremu kože, uključujući proizvode iz vlastite rutine za njegu kože. Budući da je serija snimala prvu polovicu sezone zimi, a drugu polovicu u Italiji tijekom ljeta, Payen se oslonila na Beau Domaine Fluid Cream za laganu, ali hidratantnu bazu. Također se uvelike oslanjala na alate za uljepšavanje kako bi stvorila sjajno platno za minimalnu šminku.

Možda ste čak primijetili da su neki od proizvoda imali svoj trenutak u Emilynoj kupaonici. “Radili smo sa scenografima, ali oni ne znaju mnogo o proizvodima za šminkanje”, kaže Payen. “Znala sam da nema šanse da u njezinoj kupaonici nema proizvoda, pa sam dodala predmete kako bih je učinila realističnijom. Emily je očito netko tko se brine o sebi - prema onome što vidimo na ekranu pa smo htjeli biti sigurni da se to odražava."

I dok Emily balansira između dva beauty svijeta, njezina prijateljica Mindy ostaje vjerna američkom stilu sa smjelom šminkom i naglašenim trepavicama, koristeći Dior Beauty proizvode.

Ova sezona donosi mnoštvo inovacija u beauty svijetu, kombinirajući najbolje od američke i francuske estetike, što ćemo nastaviti istraživati i u drugom dijelu sezone koji stiže 12. rujna na Netflix.

Njezina je haljina jedna od najchic odabira na špici, a nosi je uz natikače koje trendseterice obožavaju
Stajliš modni dodatak koji je prati kroz život: Kako je Brigitte Bardot stvorila najpopularnije balerinke na svijetu
Životinjski print, tamne nijanse... Najchic trendovi manikura koji će biti popularni ovu jesen

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".