Zebrasti uzorci i zelena boja vode glavnu riječ: 'Inače se ne dogovaramo da smo usklađeni, danas nam je slučajno stil isti'

Charlie, Nico i Edo dolaze iz Napulja, ali nisu mogli proći nezamijećeno od našeg fotografa Gorana Čižmešije na zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

Kad je ovaj stylish trio prošetao centrom Zagreba, imali smo osjećaj kao da je Cvjetni trg dobra kulisa nekog modnog magazina! Charlie, Nico i Edo dolaze iz Napulja, ali nisu mogli proći nezamijećeno od našeg fotografa Gorana Čižmešije na zagrebačkoj špici svojim odvažnim i dobro usklađenim outfitima.

Zebrasti uzorak i zelena boja provlače se kroz sve tri kombinacije, a ovi dečki znaju kako ih dobro isfurati.

Charlie se odlučio za zelene metalik hlače te stajliš bundu sa zebrastim uzorkom. Od modnih detalja, izabrao je zelenu beanicu, crne čizme te ruksak boje lavande. Edo se odlučio za dvobojni look te je tako odabrao crne traper hlače koje je uskladio s crnim, vojničkim čizmama, kao i zelenu vestu i beanicu iste boje. Cijeloj kombinaciji dodao je dašak poletnosti s malom torbicom zebrastog uzorka.

Nico je isfurao crne, vojničke hlače i čizme, kao i vestu boje lavande te bijelu flis jaknu. I dok u njegovoj kombinaciji ne možemo pronaći zelenu boju niti zebrasti uzorak, zeleno možemo vidjeti u njegovoj kosi te noktima koji odlično povezuju sva tri outfita.

– Ovo je naš uobičajeni stil koji nosimo. Inače se ne dogovaramo da budemo usklađeni po bojama, danas se slučajno desilo da nam je zajedničko zelena boja i zebrasti uzorak. Uz zelenu nam je omiljena boja i ljubičasta. Šminku nosimo u slobodno vrijeme i za izlaske – ispričali su nam dečki.

Sjajne satenske haljine idealne za svaki dan, ali i za posebne prigode:

FOTO: Zara Satinirana haljina s pojasom, 29,95 EU FOTO: Zara Kratka satinirana haljina, 29,95 EU FOTO: Zara Satinirana haljina na preklop, 15,99 EU FOTO: Zara Satinirana haljina na preklop, 29,95 EU FOTO: Zara Satenska haljina s resama, 39,95 EU FOTO: Zara Kratka satenska haljina, 29,95 EU FOTO: Zara Satinirana haljina na preklop, 29,95 EU FOTO: Zara Kratka satenska haljina, 15,99 EU FOTO: Zara Satinirana haljina s uzorkom zmijske kože, 39,95 EU FOTO: Zara FOTO: Zara Satinirana haljina s pojasom, 29,95 EU

Emilija Kokić o outfitu na Eurosongu: 'Tješili su me kao dijete, htjela sam se rasplakati kad bih vidjela svoj odraz'
Tražite inspiraciju za manikuru? Ove boje lakova su najpopularnije ove veljače
Sjajne satenske haljine idealne za svaki dan, ali i za posebne prigode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".