Zbog strogih mjera opreza, Zarini modeli sad se fotografiju od doma i to - mobitelom!

Umjesto u studiju, fotografije su nastale u dnevnom boravku, na balkonu, u kuhinji...
Vidi originalni članak

Trgovine su zatvorene, no web šoping i dalje je moguć pa su se u Zari dosjetili nove taktike kojom će predstaviti najnovije trendove u modnom svijetu. Naime, s obzirom na to da modeli nemaju mogućnost snimati nove kolekcije u Španjolskoj zbog strogih mjera opreza, sada ih snimaju - od doma! 

Kao što mnogi rade od doma, takav je rad omogućen i Zarinim modelima koji su se fotografirali u vlastitim domovima, a rezultat je stvarno odličan! Sve su fotografije nastale mobitelom, a modeli jako dobro znaju pod kojim kutem i pod kojim se svjetlom treba fotografirati da dobiju savršenu fotografiju. Kao kulisu, iskoristili su dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, stepenište, balkon, čak i vrt u kojem su snimale TikTok videa. 

U galeriji pogledajte kako izgleda kad se nova kolekcija, umjesto u studiju, snima od doma:

FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara

Zvijezde nove Dive su žene koje u nemogućim uvjetima pokušavaju naše živote vratiti u normalu. Novu Divu potražite na kioscima u subotu, 11. travnja, ekskluzivno uz Večernji list:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".