Zbog ove pogreške naši kupaći kostimi ne traju duže od jedne sezone

Ispravite je već ovog ljeta!
Vidi originalni članak

Omiljena ljetna kombinacija definitivno nam je kupaći kostim u kombinaciji s japankama. Iako zvuči jednostavno, put do ovakvog outfita vrlo je često kompliciran jer potraga za idealnim badićem traje jako, jako dugo. Međutim, na kraju ipak uspijemo pronaći odgovarajući kostim, no njegov je rok trajanja, zbog sunca, soli i znoja, jako kratkog vijeka pa se događa da ga moramo baciti već nakon jedne ili dvije sezone nošenja.

Ipak, zašto ne biste svojem omiljenom ljetnom komadu produžili rok trajanja? Naime, kao i kod ostatka odjeće, tajna se krije u tome kako se o njemu brinete. Većina nas griješi jer kupaći kostim samo objesimo preko štrika i ostavimo ga da se suši na suncu, no to je pogrešno. Naime, idealno bi bilo kupaći kostim zamotati u suhi ručnik kako bi on upio vodu, a zatim ga ostaviti da se suši na ravnoj podlozi jer se na taj način neće raširiti. Također, nemojte ga direktno izložiti suncu, već neka se suši u hladu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".