Zbog makeovera Charlize Theron i sami ćete poželjeti odmah promijeniti frizuru!

Glumica je radikalno promijenila frizuru i potpuno zablistala
Vidi originalni članak

Nakon što je još 2015. godine obrijala glavu za ulogu u filmu Mad Max: Fury Road, svi postali svjesni da Charlize Theron nema problema s beauty riskiranjem. To je pokazala i dolaskom na ovogodišnje Oscare kad se pojavila s novom frizurom - radikalno je ošišala dugačku, plavu kosu i isfurala smeđi bob koji joj pristaje fantastično, totalno femme fatale, zar ne? 

Nova frizura savršeno je odgovaralo uz toaletu koju potpisuje modna kuća Dior - haljina je otkrila njezina leđa, a look je zaokružila crvenim ružem koji joj stvarno izvrsno stoji! 

U dramatičnoj preobrazbi prekrasnoj glumici pomogle su hair stilistica Adir Abergel, vizažistica Kate Lee i modni stilis Leslie Fremar koji je blijedoplavu Dior haljinu upotpunio slojevima dijamanata s Bulgari potpisom, piše Vogue. 

Njezina hair stilistica na Instagramu je napisala da je Theron odlučila ošišati kosu neposredno prije velikog događanja, objavivši uz to fotografiju samog procesa šišanja.

 

Urednica i modna savjetnica Dubravka Prpic Znaor iskomentirala nam je neka od najistaknutijih izdanja s Oscara! 😍 Što misli o golišavom izdanju Kendall Jenner, a što o promjeni imidža Charlize Theron? ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".