Zbog Belle Hadid, pariški Tjedan mode dobio je epitet "nezaboravnog": O njezinim izlascima na modnu pistu priča se danima

U centru pozornosti je Coperni revija na kojoj je Hadid stala na postolje, a dizajneri su po njoj sprejali tekućinu. Nakon nekoliko trenutaka, nastala je slip bijela haljina, a Hadid je zatim prošetala pistom.
Vidi originalni članak

Manekenka koja je obilježila Tjedan mode u Parizu definitivno je Bella Hadid. Jedan od najupečatljivijih trenutaka s Tjedana mode uopće je onaj s Coperni showa, kad je nastala haljina o kojoj je pričao cijeli svijet. Naime, slavna manekenka na modnu je pistu izašla samo u gaćicama, a zatim su dizajneri haljinu napravili u trenutku same revije. 

Iza francuskog brenda Coperni stoje dizajneri Sébastien Meyer i Arnaud Vaillant koji su se pobrinuli da njihov dizajn dođe u fokus javnosti. Hadid je stala na postolje, a zatim su dizajneri po njoj sprejali tekućinu. U nekoliko trenutaka nastala je bijela haljina kojoj je asistentica napravila visoki prorez, a Hadid ju je zatim prošetala pistom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli British Vogue (@britishvogue)

Ovaj modni trenutak nije oduševio samo okupljene, nego je dizajn postao hit i na društvenim mrežama, gdje su se dijelila videa Belle Hadid i bijele haljine nastale u nekoliko poteza spreja i škara. Za tzv. "tkaninu za prskanje" zaslužan je Manel Torres, generalni direktor tvrtke Fabrican Ltd koji je stvorio savršenu minimalističku slip haljinu izravno na tijelu Belle Hadid. Jedan od dizajnera, Arnaud Vaillant, rekao je kako su taj trenutak željeli posvetiti Torresu jer poštuju ono što on radi pa su vjerovali i da je ključno da on bude ta osoba koja će "odjenuti" Hadid na reviji. Tako je cijelo iskustvo za njih bilo još čarobnije.

Nakon dizajnerskog spektakla krajem prošlog tjedna, Bella Hadid priredila je još jedan odličan trenutak na pisti. Naime, na reviji Stelle McCartney na kojoj je dizajnerica predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2023., prošetala je noseći proziran kombinezon sastavljen od tankih niti. Kosa joj je stilizirana u lagane valove, dok su usne naglašene tek prirodnom, nude nijansom, a obrve izbijeljene.

Ovo nije jedina kombinacija koju je prošetala McCartney revijom pa se pojavila i u kombinaciji crnog prsluka s crnim hlačama niskog struka, ukrašenima sjajnim detaljima. Bella Hadid pojavila se na revijama još mnogih dizajnera, a strani mediji pišu i kako je "kraljica Tjedna mode u Parizu" te kažu kako je zbog nje ovaj modni tjedan dobio epitet "nezaboravnog".

Inače, Bella Hadid za ovo je modno događanje izbijelila obrve. I Bella i njezina sestra Gigi poznate su po tome što su na pistama i ranije pokazale nekoliko drastičnih beauty transformacija, a ovo im nije prvi put da su se pojavile s potpuno svijetlim obrvama. Kako piše Allure, Bella je odabrala najsvjetliju moguću nijansu koji je pokazala na jednoj od prvih revija, Givenchyjevoj. Ovakav su trend prvi put pokazale početkom godine, točnije u veljači na Versace reviji.

 

Olja Vori izabrala najtraženiji model hlača: 'Inače ne nosim traperice, ali se u ovom cargo modelu super osjećam'

Simpatična Ana gradom je prošetala tako dobru haljinu da je ostatak kombinacije pao u drugi plan

Dobra frizura i boja kose mogu pomladiti za nekoliko godina: Frizerka savjetuje što odabrati za anti-age efekt

Kako nositi balerinke i pritom izgledati cool, zna Ana Radišić: 'Ovo je moja najdraža kombinacija za dane kad trčim između sastanaka'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".