Završio je 76. Filmski festival u Cannesu, a evo tko su bili najbolje odjeveni na posljednjem crvenom tepihu

Crveni tepih 76. filmskog festivala u Cannesu bio je prepun zadivljujućih izgleda, prikazujući kreativnost i individualnost nekih od najutjecajnijih slavnih osoba u industriji.
Vidi originalni članak

Ovog vikenda 76. filmski festival u Cannesu završio je blistavim prikazom glamura, elegancije i visoke mode na posljednjem crvenom tepihu. Slavne osobe iz cijelog svijeta prisustvovale su prestižnom događaju, pokazujući svoj besprijekoran osjećaj za stil. Iako je cijeli festival bio pun zadivljujućih odjevnih kombinacija i dizajnerski lookova, ovo su bile najbolje odjevene zvijezde na posljednjem crvenom tepihu ovogodišnjeg festivala.

Fan Bingbing u haljini s potpisom Georgesa Hobeike. Nevjerojatna haljina imala je motive perja te je sadržavala efektan ombre efekt u plavim bojama. Dodala je predivne srebrne naušnice s kristalima u boji, dok je kosu zavezala u elegantnu punđu, s nekoliko raspuštenih pramenova koji su joj uokvirili lice.

Eva Longoria nosila je crvenu haljinu po narudžbi britanskog dizajnera Tonyja Warda, koja je imala šlep s volanima, prorez do bedra i ukrase od šljokica. Look je upotpunila velikim naušnicama i Chopardovim prstenom. Dodala je i par Santoni sandala s platformom.

Longoriji je pomogla slavna stilistica Maeve Reilly, koja također ubraja Megan Fox, Priyanku Chopru i manekenku Winnie Harlow među svoje zvjezdane klijentele. Glumica je kosu ostavila u nježnim valovima, a vizažistica Stephane Lancien napravila joj je smokey eye i nude usne.

Isabeli Fontana, brazilska manekenka, na crvenom tepihu u Cannesu nosila je crnu kožnu haljinu Avellano. Haljina je imala zanimljiv srebrni detalj na ramenu koji je 'razbio' all-black look koji je Isabeli nosila. Outfit je zaokružila klasičnim crnim salonkama.

Brie Larson nosila je mrežastu Chanel haljinu prekrivenu svjetlucavim cvjetnim ukrasima. Haljina je prvotno debitirala na modnoj pisti kao dio modne kolekcije za proljeće 2023. francuske marke. Oscarom nagrađena glumica dodala je par sandala s visokom petom, kao i zadivljujući set dijamantnog nakita.

Frizerka Bryce Scarlet stilizirala je njezine plave pramenove u glamurozne valove. Za šminku je glumica nosila svjetlucavo sjenilo, crnu olovku za oči, ružičasti ruž i ružičasto rumenilo.

Francuska glumica Stacy Martin pojavila se u Louis Vuitton haljini koju su krasili crni i srebrni cvjetni detalji te kratka crna suknja oko struka. Izgled je završila jednostavnom srebrnom ogrlicom, visećim srebrnim naušnicama te zelenim prstenom.

Jane Fonda oduševila je u prekrasnoj kombinaciji sa šljokicama koja je sadržavala crne hlače širokih nogavica u kombinaciji s asimetričnom tunikom s crnim šljokicama i šlepom koja je padao iza nje. Zvijezda je nosila svjetlucav nakit, a izgled je uparila sa sjajnom šminkom i Barbie ružičastim usnama.

Daniella Pick i suprug te poznati redatelj Quentin Tarantino zadivili su na posljednjem crvenom tepihu u Cannesu. Dok je Tarantinon nosio klasično crno odijelo te elegantne crne cipele, Daniella je zalistala u bijeloj sa šlepom i srebrnim nakitom.

Bivša Spice Girl Geri Halliwell također se pojavila u Cannesu, noseći blijedoružičastu haljinu na jedno rame s nježnim cvjetnim detaljima. Punđa je očito bio popularan izbor ove godine, pa tako je i Geri svoju kosu zavezala u nisku punđu s jednim raspuštenim pramenom koji joj je uokvirio lice.

Prozirne haljine, duboki izrezi i veliki prorezi: Ovo su najhrabriji modni izbori poznatih u Cannesu!

FOTO: Reuters/Pixsell Kate Beckinsale FOTO: Reuters/Pixsell Hari Nef u Fendiju FOTO: Reuters/Pixsell Alessandra Ambrosio FOTO: Reuters/Pixsell Jessica Wang u Christianu Sirianu FOTO: Reuters/Pixsell Izabel Goulart u LaQuanu Smithu FOTO: Reuters/Pixsell Chloe Lecareux u Stephaneu Rollandu FOTO: Abaca/Pixsell Naomi Campbell u Valentinu FOTO: Instagram Irina Shayk u Gucciju FOTO: Abaca/Pixsell Irina Shayk u Mowaloli FOTO: Reuters/Pixsell Julia Fox FOTO: Reuters/Pixsell Eva Herzigova u Saint Laurentu FOTO: Reuters/Pixsell Frédérique Bel FOTO: Abaca/Pixsell Heidi Klum u žutoj haljini s potpisom Zuhaira Murada

Zgodna poduzetnica u kombinaciji bez mane: Nosi tako dobru suknju da je sve ostalo palo u drugi plan
Modno osviještenoj voditeljici lepršava haljina pristaje kao salivena: 'Ljeto je za njih idealno, najviše ih volim nositi'
Zara nudi pristupačnije varijante mirisa koji savršeno podsjećaju na kultne dizajnerske parfeme

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".