Zaveži me nježno

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Bluze izvedene od finih materijala nikad nisu bile tako poželjne..
Vidi originalni članak

Svaka sezona nametne neke nove trendove. I dok su neki od njih rezervirani samo za one najhrabrije, nekima ne mogu odoljeti niti vječne klasičarke. Jedan od takvih zasigurno su fine bluze koje se oko vrata vežu u bogate mašne. 

Obožavaju ih ljubiteljice svih stilova, pa ne čudi da su ih u svoj prepoznatljivi modni izričaj uspješno ukomponirale i Kate Moss, Anna dello Russo, Selma Hayek, Cate Blanchett i Natalie Massenet.

Većina dama igra na sigurno, pa bira bijele modele s crnim mašnama, prigušeni seksepil osiguravaju bluze izvedene od finih transparentnih materijala, dok su one u boji sigurna karta za sve one koje žele biti primijećene u masi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".