Helena Šopar: Bez problema zaustavljam cure na cesti i pitam ih gdje su nešto kupile...

Sutra uz Divu dobivate i dar - majicu, tuniku, torbicu, narukvicu ili traku za kosu!
Vidi originalni članak

Druga je subota u mjesecu, a to znači samo jedno - novi broj Diva magazina je na kioscima! Zvijezda naslovnice lipanjskog broja je Helena Šopar, manekenka koja se danas uspješno bavi modnim dizajnom i sa sestrom Tamarom stoji iza brenda Sopar. Osim u Sopar komadima, Helena se najbolje osjeća u trapericama, bijeloj majici i ravnim čizmama. Inspiraciju pronalazi i u modi oko sebe - često na ulici zaustavlja djevojke kako bi ih pitala gdje su kupile pojedini komad odjeće, a veseli je u New Yorku i Londonu "upijati" modu.

Naime, voli prošetati West Villageom, sjesti na klupu te uživati u neopterećnom, američki jednostavnom stilu odijevanja, dok, s druge strane, voli i londonsko spajanje nespojivog. Neobično je još jedno mjesto gdje crpi inspiraciju - zračne luke na kojima potajno fotografira ljude koji je oduševe svojim kombinacijama.

Otkrila je i što je teže - manekenstvo ili modni dizajn, a priznaje kako joj potonje trenutačno donosi nove izazove!

Osim ostatka intervjua s prekrasnom Helenom, u novom broju magazina doznajte koji su najpoželjniji parfemi ovog ljeta čiji ćete miris pamtiti još dugo vremena. Također, smatramo da nema bolje inspiracije od druge žene, a izdvojili smo one koje su nama posebne, a možda i vas potaknu na neke nove izazove! Dolazi nam vrijeme ljetnih tuluma pa smo izabrali najljepše modele ljetnih haljinica u kojima ćete jednostavno zablistati! Iako kalendarski još uvijek nije počelo, ljeto nam je pred vratima, a zašto ne biste dašak ljetne egzotike unijeli i u svoj dom?

Paket Dive i Večernjeg lista potražite na kioscima za 14 kuna, a birajte i dar - narukvicu, traku za kosu, majicu, tuniku ili torbicu! Požurite jer su količine ograničene!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".