Zatvaraju se trgovine i web shop jednog od omiljenih Zarinih "sestrinskih" brendova

Brend Uterqüe u svojoj je kolekciji nudio komade otkačenog dizajna, često sa statement prizvukom, a cjenovno je bio skuplji od Zare.
Vidi originalni članak

Volite li Zarin sestrinski brend Uterqüe, razočarat će vas vijest da brend trajno zatvara svoje trgovine i web shop. Kako su naveli na službenoj web stranici, Uterqüe komadi bit će dostupni do 27. veljače na mrežnoj stranici i na aplikaciji.

Kupcima su u objavi zahvalili što su dio Uterqüe zajednice i obavijestili kako će uskoro predstaviti novu, kako sami kažu, vrlo posebnu kolekciju Massimo Dutti, o kojoj će uskoro otkriti i više detalja. Da biste među prvima doznali što pripremaju, iz brenda pozivaju kupce da se prijave na newsletter

Na web shopu i dalje možete kupiti omiljene odjevne komade i modne dodatke s Uterqüe potpisom, a dostupni su po sniženim cijenama do 50%. Dostupne stvari već su "probrane" i nije ostalo mnogo veličina, no i dalje se mogu pronaći super komadi po sniženim cijenama.

Malls.com još je u rujnu pisao kako grupacija Inditex planira zatvoriti Uterqüe trgovine i web shop kroz 2022. Brend je imao više od 80 prodajnih mjesta u 16 zemalja diljem svijeta, a veliki je utjecaj imala i pandemija pa su u posljednje dvije godine zatvorili 7 fizičkih trgovina. Brend će integrirati u Massimo Dutti, najskuplji brend u Inditexovom portfelju koji donosi mušku i žensku klasičnu i nešto ležerniju kolekciju. 

Kako piše Business Insideru Espana, brend će i dalje postojati, no Uterqüe bit će dostupne u sklopu Massimo Dutti trgovina. Brend je osnovao 2008. godine, a kasnije se pridružio španjolskoj grupaciji u kojoj se još nalaze Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Zara Home i Stradivarius. 

Najbolje komade s Uterqüe potpisom koje i dalje možete kupiti izdvojili smo u galeriji

FOTO: Uterqüe 1494 kn FOTO: Uterqüe 1494 kn FOTO: Uterqüe 1490 kn FOTO: Uterqüe 834 kn FOTO: Uterqüe 695 kn FOTO: Uterqüe 690 kn FOTO: Uterqüe 425 kn FOTO: Uterqüe 330 kn FOTO: Uterqüe 550 kn FOTO: Uterqüe 545 kn FOTO: Uterqüe 450 kn FOTO: Uterqüe 425 kn FOTO: Uterqüe 390 kn FOTO: Uterqüe 330 kn FOTO: Uterqüe 330 kn FOTO: Uterqüe 290 kn

Sandale na čarape i leopard od glave do pete - to može isfurati samo Borna: 'Ovo je odraz lijenosti, ležernosti i udobnosti'

"Povratnička" frizura koja će obilježiti 2022.: Frizeri kažu da je idealna za osobe s tankom kosom

Bijeli jeans i ružičasta "hudica" u Hrvojevom stajlingu osvježili su špicu, a Cvita i Rudi pravi su cooleri

Ni Sanja Musić Milanović nije odoljela najpopularnijim čizmama sezone: Kombinira ih sa suknjom leopard uzorka

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".