Zastupnica Marija Puh u maloj crnoj haljini i hit čizmama očitala je modnu lekciju Saboru

Odjevnu kombinaciju zastupnice iskomentirala je modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor
Vidi originalni članak

Jednostavnost je često odgovor na sve, naročito kad je riječ o poslovnim outfitima, kaže Dubravka. Marija Puh po prvi put se pojavila i s dioptrijskim naočalama, koje joj odlično stoje i super su modni (ili nužni) dodatak. 

- A kad ovoj basic maloj crnoj haljini treba doza kreativnosti, tu je mrežasti rub! Iako mreža i slične teksture nisu za Sabor i institucije, ovdje je sve skupa u ravnoteži, pa je haljina zapravo prikladna za poslovni look - objasnila je.

Modni dodaci u boji klasičnog konjaka doprinose vizuri sklada, dok čizme i široka suknja daju naglasak na donji dio siluete.

- Napominjem da su praktičnije čizme uskih resa, pašu na sve tipove haljina te noga u njima djeluje mršavije i više. Široke rese na čizmama su fora trend, ali u principu stilski ne funkcioniraju baš najbolje. Iako znaju biti debate o tome – nositi li smeđu i crnu – ovdje je riječ o nijansi konjaka, na svjetlijem djelu spektra. Nespretno bi, s druge strane, izgledale crna i nijansa čokolade. Ipak su bež nijanse čista klasika koje se slažu sa svima - zaključuje modna savjetnica.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".