Zastupnica Ivana Kekin za Sabor odabrala tenisice, savjetnica kaže: 'Za sabor su ipak primjerenije neke klasične cipele'

Hlače na crtu kombinirala je s džemperom i sivo-crnim tenisicama te stajlingu dodala jednostavan nakit i pametni sat
Vidi originalni članak

Za današnje izdanje u Saboru zastupnica Ivana Kekin odabrala je ležernu kombinaciju, a u fokus je došao udoban odabir obuće - crno-sive tenisice. Kombinirala ih je sa širokim hlačama "na crtu" koje su dio poslovnog odijevanja, no ostatak stajlinga bio je vrlo ležeran.

Za komentar smo zamolili modnu savjetnicu i urednicu Dubravku Prpić Znaor koja kaže:

- Iako su tenisice fora i danas imamo niz varijanti koje izgledaju urbano, ipak je za Sabor primjerenija neka klasična cipela. Ako već postoji želja za tenisicama, bolje su one koje djeluju jednostavnije, ne kao obuća za trčanje, već super clean i minimalistički. Elegantnim cipelama i sličnim dodacima naglašavamo ozbiljnost situacije i respekt prema instituciji, ali i vlastitom imidžu.

Stajling je upotpunila jednostavnim nakitom - naušnicama, prstenjem i nizom ogrlica te je kombinaciji dodala i praktičan pametni sat. 

 

Ni Sanja Musić Milanović nije odoljela najpopularnijim čizmama sezone: Kombinira ih sa suknjom leopard uzorka

Ovako otkačene hlače na špici još nismo vidjeli: 'Sličan stil nosim još od srednje škole, obvezno nešto rokerski'

Sve popularniji način za oblikovanje valova u kosi: Ne oštećuje je, a trebate samo čarape ili remen ogrtača

Bijeli jeans i ružičasta "hudica" u Hrvojevom stajlingu osvježili su špicu, a Cvita i Rudi pravi su cooleri

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".