Zastupnica "fulala" s outfitom: Odjeća je neprimjerena, a pramenovi nisu za poslovno odijevanje

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je styling saborske zastupnice koja se istim nije baš "proslavila"
Vidi originalni članak

Sunčana Glavan u Saboru je danas pokazala kombinaciju kakvu nemamo prilike često vidjeti u saborskim redovima, a zamolili smo Dubravku Prpić Znaor, modnu savjetnicu i urednicu, da prokomentira styling

Nešto se kreativno događa na ovoj suknji, no u principu su sve varijante tila i čipke neprimjerene za instituciju poput Sabora. Kad tome zbrojimo plave pramenove u kosi, ovaj je styling i izgled idealan za večernji izlazak.

Dodaje da su trenutačno moderne razne nijanse pramenova, no modre i ostale neobične boje ipak nisu dio poslovnog odijevanja.

- Nisu svi trendovi za politički styling, eventualno oni diskretniji, elegantniji i svakako umjereni, rekla je Prpić Znaor. 

Kaže da je lijepo pratiti trendove, no dodaje:

Ako je nešto moderno, ne znači da je primjereno baš za svaku priliku. Kombinacija tamnog sakoa i bijele košulje uvijek su dobrodošle, jer smiruju dojam čitavog outfita. Dolje bih predložila neku pencil suknju ili hlače ravnog, mrkva ili culottes kroja. Ove crne salonke pašu uz sve te modele hlača ili suknje.

Zaključila je da se ključ ozbiljnog, poslovnog odijevanja krije u jednostavnosti i skladnim krojevima - ne smije se pretjerivati, a "nagruvanim" i sličnim teksturama nije mjesto jer djeluju preteatralno, što definitivno nije dobro za ozbiljne institucije. 

 

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".