Zašto volimo Blake Livley?

FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver
Donosimo 11 najboljih izdanja glumice koja se proslavila ulogom u teen seriji Tračerica...
Vidi originalni članak

Ova simpatična plavuša proslavila se ulogom zgodne Serene u popularnoj seriji Tračerica. Njezin nepogrešiv stil primijetili smo još u seriji gdje nas je njezin lik osvojio savršenom mješavinom elegantnog, mladenačkog i trendovskog stila no tek po završetku serije uvjerili smo se kako Serenin šarm i stil nisu bili rezultat isključivo stilista. 

28-godišnja glumica redovito oduševljava svojim modnim odabirom a ono što nas posebno oduševljava je činjenica, da za razliku od svojih kolegica, Blake nikada nije tražila usluge stilista. Za sva pojavljivanja odjeću bira sama. Šarmom, ženstvenošću i zaraznim osmjehom osvojila je Karl Lagerfelda a i Christian Louboutina koji je po njoj čak i nazvao jedan model cipela. U našoj galeriji pogledajte 11 izdanja u kojima smo se iznova zaljubili u stil Blake Livley!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".