Zašto platiti 3400 kn za popularan džemper kad sličan možete kupiti za 149 kuna?

A znamo i gdje!
Vidi originalni članak

Već smo pisali o tome kako su poznate Hrvatice jednostavno poludjekle za popularnim džemperom s potpisom Alberte Ferretti čija se cijena penje do vrtoglavih 3400 kuna.

Ipak, s obzirom na to da se radi o trendovskom komadu ovo je uistinu pozamašan iznos za jedan džemper koji će iduće zime vjerojatno biti na dnu ormara. Upravo iz tog razloga high street trgovine izbacile su i svoju verziju. 

Prva trgovina koja je to napravila je H&M koji je u svoju ponudu uvrstio dva džempera, jedan u pastelno rozoj, a drugi u pastelno zelenoj boji. Iako na sebi nemaju natpis dana u tjednu, moramo priznati kako nas ipak neodoljivo podsjećaju na dizajnersku varijatnu, no draži su nam jer je njihova cijena čak 22 puta niža! Naime, prodaju se za 149 kuna stoga trk u najbližu trgovinu ili na webshop!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".