Zašto je Victoria Beckham sve češće u ravnim cipelama

Još od dana kada je bila poznatija kao Posh Spice, a ne kao modna dizajnerica i ikona, Victoria Beckham rijetko, zapravo skoro pa nikad, nije bila viđena u ravnim cipelama ili tenisicama.
Vidi originalni članak

Victoria Beckham, 42-godišnja britanka davnih je dana napustila svoju "spice" fazu i u vrtoglavo visokim petama zakoračila put mode i postala ikona trendi izgleda. Njen ozbiljni izraz lica skoro oduvijek su potkrijepljivale visoke pete koje su naglašavaju elegantnost njene figure i šarmantnost.

Zadnjih je mjeseci sve češće viđamo u ravnim cipelama i tenisicama, koje je prije otvoreno mrzila – pogotovo balerinke. No, dok na crvenom tepihu i dalje planira šetati u potpeticama, svoj dizajnerski posao od sada obavlja u jednako modernim tenisicama i balerinkama.

Izuzetno visoke pete i njihovo svakodnevno nošenju ostavljaju posljedice ne samo na stopalima, već i na nogama i leđima. U petama, pritisak se posebno vrši na prednji dio stopala jer cijela tjelesna težina pada na taj dio, a pojačan je i pritisak na koljena, kao i što može doći do problema s koljenima, kukovima i leđima. Zbog svakodnevnog nošenja peta, i Beckhamica se morala podvrgnuti operaciji stopala.

Ipak, s obzirom na to da se radi o Spiceici, uglednoj poslovnoj ženi i modnoj dizajnerici, čak i ravne cipele i tenisice i opušteni look izgledaju kao da je sad sišla s piste...

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".