Zašto je Melania Trump nosila štikle za vrijeme poplava? Popularni dizajner ima odgovor!

Melaniju Trump prozvali su "bezosjećajnom" jer je nosila štikle prilikom posjete poplavljenim područjima
Vidi originalni članak

Ako je ikad trebao dokaz o tome da je Manolo Blahnik jedan od najpopularnijih svjetskih dizajnera obuće, tome može poslužiti činjenica da se njegove cipele nalaze u središtu međunarodnih vijesti.

Donald i Melania Trump u kolovozu su posjetili poplavljena područja u Teksasu, a tom je prigodom prva dama nosila predimenzioniranu bomber jaknu, naočale i par popularnih "manolica". Javnost je njezinu kombinaciju opisala kao neprimjerenu, a nju su proglasili bezosjećajnom - dizajner koji je zaslužan za Melanijine cipele u to je vrijeme bio prezauzet komentiranjem takvih stvari, no sad se odlučio oglasiti i ponudio je mogući razlog zašto je Melania odabrala upravo takvu obuću, 

Manolo je, naime, izjavio da je ne smatra bezosjećajnom, već da neprestano radi, a da su te štikle samo obuća u kojoj je napustila New York s namjerom da se kasnije presvuče. Smatra kako je vjerojatno i mogla obuti neke gumene čizme, primjerice popularne Hunterice, no rekao je da ne želi savjetovati ljude oko toga što trebaju nositi jer će na kraju ionako odjenuti ono što su sami naumili.

Mnogi Blahnikovi kolege, poput Toma Forda i Marca Jacobsa, odbili su odjevati prvu damu, no Blahnik je rekao kako ne želi biti u toj kategoriji jer je s Melanijom surađivao i prije nego što je postala prva dama Amerike. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".