Zaslužila je čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju

Carla Živalj nekoliko je puta bila gošća naše street style rubrike, a ovog smo se puta prisjetili njezinog stajlinga iz ljeta 2021. godine jer je i danas jednako dobra inspiracija
Vidi originalni članak

Volimo jednostavne ljetne kombinacije s wow-efektom pa smo se prisjetili jedne takve još od ljeta 2021. godine. Iako je prošlo dvije godine, stajling ove dame i danas je jednako dobra inspiracija, a teško je reći što je u ovom outfitu bolje!

- Ovo mi je jedno od svakodnevnih izdanja. Plava mi je jedna od omiljenih boja, a ljeti podjednako volim nositi i hlačice i lepršave haljine - ispričala je tada Carla Živalj našem street style fotografu Goranu Čižmešiji

Bluzu romantičnog prizvuka kombinirala je s bermudama paperbag kroja, popularnim modelom koji je ovo ljeto poseban hit, a dolazi u raznim varijantama pa svatko može pronaći idealan za sebe.

Tu je i pletena torba, model koji odavno više nije rezerviran isključivo za plažu i "morske" prigode, već ih cure rado nose kao dio svakodnevnih kombinacija. Koži detalji daju nešto elegantniji prizvuk pa se takva torbica odlično uklopila u stajling i dala joj ljetni prizvuk.

Osim cekera, tu su i espadrile, još jedan ljetni hit kojeg cure obožavaju. Carla je odabrala efektan crveni model, a takva jarka boja super se uklopila s ostatkom ovog ljetnog outfita koji je zaslužio čistu peticu. 

Male, ali efektne torbice koje dodaju dozu elegantnosti svakom outfitu:

FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 25,99 € FOTO: Mango 25,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 45,99 € FOTO: Mango 25,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 59,99 € FOTO: Mango 22,99 € FOTO: Mango 12,99 € FOTO: Mango 22,99 € FOTO: Mango 12,99 €

Ove proizvode za lice Hrvatice najviše vole, a među njima je i omiljeni favorit koji je pravi hit već nekoliko sezona
Talijanski arhitekt Fabio Rimbaldo uredio je kuću na Krku te je pretvorio u pravu ljetnu oazu za opuštanje
Ovog ljeta isprobajte 'golden hour' smeđu boju kose koja će vam donijeti dozu chica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".