Zaruke Lane Jurčević za plemenit cilj

Etablirana glazbenica Lana Jurčević kreirala je posebnu narukvicu znakovitog imena "Love" u sklopu kampanje "Be engaged", na što i aludira prsten na narukvici koji podrazumijeva i potiče na društvenu angažiranost s obzirom na to da je dio prihoda od prodaje namijenjen udruzi "Veliko srce malom srcu". Više o svemu otkrila nam je Lana Jurčević.
Vidi originalni članak

Diva: Kreirali ste narukvice - kako je uopće došlo do toga?
Lana: Godinu dana "kuhali" smo ovaj projekt i razgovarali o njemu i sada se jednostavno sve poklopilo. Kampanja "Be engaged" ima čak dva cilja, tako da me sve to jako veselilo.

Diva: O čemu je točno riječ?
Lana: Željeli smo stvoriti nešto što će biti jednostavno i nosivo u svim situacijama i što će nam, s druge strane, svima biti podsjetnik da širimo ljubav. Upravo zbog toga na malom prstenu, na svilenom koncu, piše riječ "love", odnosno "ljubav". 

Diva: Osim toga, ova je kampanja i humanitarnog karaktera?
Lana: Tako je! Dio prihoda namijenjen je udruzi "Veliko srce malom srcu". Važno je dati takvu vrstu podrške pa valja spomenuti i da će se narukvice već početkom prosinca moći kupiti u Kozmo drogerijama. 

Cijena narukvice iznosi 99,00 kuna, a od svakog iznosa 10,00 kuna odlazi u humanitarne svrhe udruzi "Veliko srce malom srcu".

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".