Zaručnica Brune Kovačevića zna što je IN: Nosi kapu od 1600 i hit torbu od 12 tisuća kuna

Zgodna Matea jako dobro zna što se nosi ove zime, a hit komade super je uklopila u styling
Vidi originalni članak

Sinoć su se u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema mnogobrojni gledatelji upoznali s legendarnom pričom o Robin Hoodu. Neviđena priča o tome kako je Robin Hood postao ikona i legenda kakvu poznajemo danas snimana je u Istri i Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu koji je Dubrovnik i Istru izabrao između deset svjetskih lokacija. 

Premijeru filma nisu propustili ni Bruno Kovačević i Matea Franić. Pojavili su se u zimskim kombinacijama, ponovno modno usklađeni, a nama su za oko zapeli Matejini modni dodaci. Odabrala je Givenchy kapu, čija je cijena 190 funti, odnosno gotovo 1600 kuna i Louis Vuitton torbu Metis torbu čija je cijena na njihovom web shopu 1830 dolara, odnosno nešto više od 12 tisuća kuna. Ova torba pravi je klasik u ormaru, a trendseterice je jednostavno obožavaju, osobito sad kad se logomanija opet vratila u modu!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".