Zarina škola stila: 5 načina na koji možete isfurati remen

Zara ima sjajne ideje na koje sve načine možemo nositi remen
Vidi originalni članak

Remeni su inicijalno zamišljeni kao funkcionalan modni dodatak hlačama, no njegova se upotreba s godinama proširila na sve odjevne komade. Košulje, haljine, kardigani, jakne i kaputi - sve izgleda bolje kada se obuhvati dobrim remenom. 

Zara, maštovita kao i uvijek, u svojoj je novoj kolekciji remenje prenamijenila na razne načine. U nastavku donosimo kombinacije koje će vam sigurno dobro doći kada jednostavne outfite budete htjeli podići stepenicu više. 

Veste i kardigani

Omiljenu vestu ili kardigan iznosili ste već u svim mogućim kombinacijama, no evo još jedna. Uz dobar remen opasan oko struka, vaš će kardigan izgledati kao odličan novi džemper.

Baloneri

Baloneri često već imaju svoje remene, no njih uglavnom možete maknuti. Pa, zašto ne biste taj remen zamijenili novim kožnim koji će unaprijediti izgled svakog vašeg balonera. 

Haljine i duge košulje

Jednostavnu široku košulju, haljinu ili tuniku uvijek možete začiniti dobrom maramom ili nakitom, no dobar remen, osim što će se istaknuti vaš dobar struk, odlično će zamijeniti vaše uobičajene modne dodatke.  

Sakoi i odijela

 Odijelo je samo po sebi uvijek dobar i elegantan odabir, no često u našim ormarima repertoar odijela i nije tako raznolik. Dobar će remen vašem odijelu dati jednu inovativnu i još elegantniju notu. 

Jakne

 Ako ste mislili da je puf jakna rezervirana samo za sportske kombinacije, Zara je tu da vas razuvjeri! Dulje zimske jakne možete stilski nadograditi masivnijim remenom, a kao što možemo vidjeti - ta opcija izgleda odlično! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".