Zarin potpis za savršen ljetni look Nine Badrić: U efektnoj svilenoj haljini, elegancija je zajamčena

Haljina je posebna i zbog američkog izreza te naramenica koje se na leđima križaju, što sve pridonosi elegantnom dojmu.
Vidi originalni članak

Nina Badrić ovog je ljeta pokazala mnogo efektnih outfita, a u jednom od posljednjih prošetala je odličnu haljinu iz Zare s kojom je elegancija zajamčena! Riječ je o svilenoj haljini iz omiljenig high street dućana koja se ističe asimetričnim slip krojem i čipkastim detaljima.  

Haljina je posebna i zbog američkog izreza te naramenica koje se na leđima križaju, što sve pridonosi elegantnom dojmu. Cijena haljine je 999,90 kn, a kao stvorena je za ljetne večeri i formalnije prigode kad želite zablistati. Haljina sa sobom nosi dozu glamura pa ju je pjevačica, za jednu večer na moru, kombinirala uz ravne sandale s remenčićima koje su bojom odlično nadopunile haljinu. 

Iako je haljina jedna od onih kojoj ne treba mnogo dodataka, s obzirom na to da je pravi "mamac" za poglede, Nina ju je upotpunila s par komada nakita. Odabrala je dugačku ogrlicu i viseće naušnice, dok je kosu svezala u visoku pletenicu, što je jedna od omiljenih ljetnih frizura. 

 

Praktično, a baš chic: Od najjednostavnijih komada napravila je stajling koji ne prolazi nezamijećeno

Zara na odjelu s posebnim cijenama ima stvari, za svaki dan ili posebne prigode, na koje vrijedi obratiti pozornost

Simpatična Antea (7) odmah nas je osvojila: 'Ponekad mami zadam što ćemo obući, ja sam njena stilistica. Nikad se ne buni'

Tehnika bojanja koju će voljeti i brinete i plavuše: Frizeri je opisuju kao suptilnu promjenu koja je chic i zabavna

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".