Zarazan osmijeh, mini suknja i odlične noge - ova ljepotica ima formulu za vrhunski styling

Zgodna dama pokazala je da vrijedi ono pravilo "manje je više"
Vidi originalni članak

Iako su tople ljetne noći idealne za modna eksperimentiranja i furanje najluđih uzoraka, ponekad se ipak najbolje držati onog dobrog, starog pravila "manje je više". Toga je svjesna i predivna dama sa Straduna koja nas je osvojila jednostavnošću. Traper suknju na kopčanje kombinirala je s basic crnim topom (inače, to je must have svakog ženskog ormara!), a neizostavan dio odjevne kombinacije su i crne sandale s dva remenčića. 

U visokim potpeticama njezine fantastične noge došle su do izražaja, a sve je zaokružila preslatkim osmijehom. Također, moramo napomenuti kako nam je genijalna njezina frizura - kovrče su uvijek in!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".