Zara razljutila kupce: 'U 21 sat je rasprodano sve što sam imala u košarici, kakvo je to sniženje?'

Na ljetnom sniženju ponovio se gotovo isti scenarij od lipnja prošle godine kad su mnogi ostali bez željenih artikala
Vidi originalni članak

Danas su službeno počela sniženja u Zari i ostalim dućanima Inditexove grupacije, a najnestrpljiviji mogli su šopingirati još sinoć, s obzirom na to su sniženja na web shopu i aplikaciji počela u 22, odnosno 21 sat. Mnogi su spremni čekali sniženje, već s pripremljenim favoritima na listama želja i u košarici, međutim jako su se razočarali kad su u 21 sat ušli u aplikaciju i vidjeli kako je dio željenih stvari rasprodan, iako je sniženje tek počelo. 

- Kaže, u 21 na aplikaciji počinje sniženje. U 21:05 rasprodano svih pet stvari koje sam zapikirala. Pa, eto, čisto ako nekoga zanima da požuri - glasi objava u jednoj Facebook grupi. U komentarima su se javile brojne članice grupe koje su također razočarane početkom sniženja. Mnoge su komentirale kako je sniženje počelo i ranije, točnije u 20:45, pa su tada uspjele uloviti neke od željenih stvari.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sale je počeo u 20:45... Ja sam tada kupila, odnosno sve sam platila u 20:50 - piše u jednom od komentara, a nekoliko članica grupe komentiralo je kako se ista stvar dogodi svake sezone pa ova situacija nije ništa novo, kažu.

- U 21 sat je bilo rasprodano sve što sam imala u košarici. Kakva su to sniženja? Jednu stvar imali su za prodaju - pitala se korisnica u komentarima, a druga joj je odgovorila kako odustaje od kupnje u Zari. 

- Ista stvar, ni jedna stvar koju sam spremila!! Užas! Ali svaki put je tako i svaki put me to naljuti i razočara! - glasio je još jedan razočarani komentar. Ipak, ima i onih koji su uspjeli kupiti svoje modne favorite, barem dio njih:

- Ja sam u 20:55 uspjela kupiti što sam htjela. Samo mi je jedna majica bila rasprodana.

Jedna je članica napisala ostalima da prate stanje jer se neke stvari vraćaju u ponudu.

 

Popularna haljina ili suknja koja stoji kao salivena? U kombinacije stajliš frendica odmah smo se zaljubili
Zgodna kozmetičarka u trapericama o kojima je mišljenje podijeljeno: Voljeli ih ili ne, njoj super pristaju
Prezgodna plesačica u mini-topu i trendi hlačicama: 'Kasnila sam pa sam ovo brzinski obukla u nadi da me nitko neće vidjeti'
Netipičan bob kojeg možete odabrati ovog ljeta, ako ne želite drastičan rez, a maštate o promjeni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".