Zara razljutila kupce: "Točno u 21 h sam ušla u aplikaciju i gotovo sve iz košarice bilo je nedostupno"

Mnogi su jedva čekali ugrabiti modne favorite po pristupačnijim cijenama, no brzo su se razočarali...
Vidi originalni članak

Danas službeno počinju sniženja u Zarinim trgovinama, a najnestrpljiviji su mogli šopingirati već sinoć, od 21 sat putem aplikacije, odnosno od 22 putem web shopa. Mnogi su spremni čekali sniženje, već sa spremljenim komadima na wish listama i u košarici, međutim jako su se razočarali kad su u 21 sat ušli u aplikaciju i vidjeli kako je većina željenih favorita - rasprodana.

- Ušla sam u aplikaciju točno u 21 sat kako bih kupila nekoliko stvari za jesen koje mislim da se sad isplati kupiti. No, razočaralo me kad sam, umjesto 6-7 stvari, koliko sam ih stavila u košaricu za kupnju, vidjela da je dostupna tek jedna, rekla nam je jedna čitateljica. Druga nam je rekla da joj se dogodila identična stvar, čak iako je navila alarm i ušla u aplikaciju točno kad je sniženje počelo. Mnoge je najviše razljutilo to što se za neke komade više ne može ni predbilježiti, već su potpuno nedostupni, iako su se par sati prije početka sniženja mogli kupiti. Opcija predbilježbe za neke je komade ipak i dalje dostupna, no ostaje pitanje kad će artikli biti dostupni za kupnju.

- Pisalo je da je aplikacija u pripremi sve do 21 h, a onda u 21, stvari više nema... Kako je to moguće? Ista stvar i s web shopom - do 22 sata mu se nije moglo pristupiti, a u 22 stvari više nije bilo, komentirala je jedna korisnica na društvenim mrežama, a druga je dodala da je izgubila volju za kupovanjem jer joj je više od polovice željenih komada "nestalo" iz košarice. U nekim komentarima pisali su kako im je kupovina prisjela i da na kraju neće ništa naručiti. 

Ako ipak planirate kupiti nešto na sniženju, u galeriji smo izdvojili super komade do 99 kn:

FOTO: Zara 59 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 79 kn FOTO: Zara 59 kn FOTO: Zara 59 kn FOTO: Zara 59 kn59 kn FOTO: Zara 39 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".