Zara razljutila kupce: 'Kako je moguće da se tako brzo prodaju sve zalihe?', 'Nisam znala da se na aplikaciji treba kampirati'...

U Facebook grupi 'Zara/prodaja/potražnja' kupci su izrazili svoje nezadovoljstvo jer je pored brojnih artikala stajalo 'nema na zalihama'. Ipak, neki su do željenih komada uspjeli doći
Vidi originalni članak

Jedno od sniženja koje se uvijek s nestrpljenjem iščekuje je ono u Zari. Tako je bilo i ovog Crnog petka, a popularni španjolski brend najavio je početak sniženja za četvrtak navečer u 20 h putem aplikacije, odnosno u 21 sat putem web shopa. Sniženja u fizičkim trgovinama traju tijekom petka, 25. studenog.

Jučer ranije, i prije samog početka sniženja, na svojoj službenoj stranici objavili su koliko će iznositi popust i na koje se artikle primjenjuje pa su kupci imali priliku spremiti artikle kako bi bili spremni za kupnju. Mnogi su to i napravili, no razljutio ih je sam početak sniženja jer mnogi u 20 sati nisu mogli pristupiti aplikaciji ili su stavljeni u 'red čekanja'.

Kupci su se požalili da, kad su ušli u aplikaciju, vidjeli bi da pored željenih artikala piše da ih više nema na zalihama, iako je od početka sniženja prošlo svega nekoliko minuta.

"Svake godine ista priča", komentiraju Facebook korisnice u grupi 'Zara/prodaja/potražnja'.

"Znači, ne mogu vjerovati. Cijeli dan biram stvari i spremam si košaricu. Točno u 20 sati, sve su mi izbacili iz košarice i nakon 10 minuta ponovno vratili, ali više od pola stvari je rasprodano", piše u jednoj objavi u grupi, koju prati i stotinjak komentara.

Neki su se pitali kako je moguće da su u tako kratkom roku prodali sve zalihe:

"Znači, u 20:02 sve rasprodano, nisam znala da na aplikaciji treba kampirati!"

Ipak, bilo je kupaca koji su uspjeli doći do željenih artikala, dok su se neki našalili da takvih problema nemaju jer - ništa i ne kupuju!

Na špici nisu prošli nezamijećeno: Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on je prošetao gradom u genijalnim tenisicama

Zara je najavila detalje o popustima za Black Friday: Izdvojili smo najbolje komade na koje vrijedi obratiti pozornost

Jakna kakvu nosi simpatična Laura iz sezone u sezonu je među traženijima: 'Pratim trendove, ali nikad ne bih nosila crop-top'

Sad se isplati kupiti parfem: S Notina smo izdvojili mirise među kojima svatko može naći svojeg favorita

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".