Zara predstavila listu bestselera: Na webu je dostupan dio s najprodavanijim komadima, donosimo hitove za jesen

Zarini bestseleri jedna su od novijih sekcija na webu i aplikaciji, a u njoj se mogu pronaći modni klasici i trendovski komadi
Vidi originalni članak

Pregledavajući novitete na Zarinoj aplikaciji, ovih smo dana primijetili sekciju "bestselleri", pored koje je stajala oznaka "new", odnosno "novo". Riječ je o novom dijelu na web shopu i u aplikaciju u kojem omiljeni španjolski high street donosi najprodavanije komade.

U bestseler dijelu mogu se pronaći neki modni klasici, prepoznatljivi Zarini komadi poput smeđih kožnih natikača i sakoa na dvostruko kopčanje, ali i poneki trendovski komad kao što su efektni korzeti i bodiji. "Proskrolali" smo bestselerima i izdvojili nekoliko najprodavanijih favorita na koje vrijedi obratiti pozornost jer će u jesenskoj sezoni biti hit. Riječ je o kombinaciji klasičnijih komada i trendovskih stvari, s kojima su efektne kombinacije - zajamčene!

Sako uz tijelo na preklop - 399,90 kn

Model je jedan od onih koji nas prati iz sezone u sezonu, a za jesen 2022., Zara popularan sako donosi u dvije varijante, crnoj i bijeloj. Riječ je o pravom modnom klasiku koji se ističe šiljastim reverima, dvostrukim kopčanjem i, onime zbog čega se nalazi na listi bestselera, lakoćom kombiniranja.

Jakna od umjetne kože, 299,90 kn

Jakna od (umjetne) kože klasik je nosiv godinama koji se lako kombinira na sve u ormaru pa ne čudi da se takav model našao na listi najprodavanijih. Model u crnoj varijanti nosiv je na bazične komade poput bijele majice i jeansa, a super izgleda i kad se kombinira s lepršavim, romantičnim haljinama, kojima daje efektan kontrast.

Bijela košulja, 179,90 kn

Nosiva kroz cijelu godinu, bijela je košulja modni klasik od kojeg se ne odvajamo ni u hladnoj sezoni. Uz traperice, ispod sakoa, kardigana ili kožnjaka, uz odijelo ili kožne hlače... Nosiva je na toliko načina da ne iznenađuje što se jednostavan bijeli model našao na Zarinoj listi najprodavanijih.

Traperice flare full length, 199,90 kn

Trapezice su od trendovskog komada postale modni klasik, a u garderobu donose dašak retro-stila. On je posebno snažan kad je u kombinaciji s još jednim retro-trendom, platformama, što je spoj koji vizualno izdužuje figuru i ne prolazi nezamijećeno.

Traperice skinny vintage, 199,90 kn

Čini se kako niti jedan model neće "skinuti" skinny jeans s trona najpopularnijih traperica u mnogim garderobama. U Zarinoj se ponudi istaknuo model od svijetlog trapera koji super izgleda uz tenisice, mokasinke, gležnjače, čak i čizme visokih sara.

Predimenzionirani model na preklop, 549,90 kn

Zahlađenje mnogi s nestrpljenjem iščekuju kako bi nosili neke kultne jesenske komade, a njihov "predvodnik" definitivno je baloner. Jednom kad ga dodate u kolekciju, nosit ćete ga godinama, a želite li napraviti mali odmak od klasike, odaberite lagano predimenzionirani model koji posebno dobro izgleda kad se nosi s trapericama.

Duge hlače, 199,90 kn

Na listi bestselera našao se još jedan modni klasik, hlače visokog struka s bočnim džepovima. Osim u crnoj, hlače su dostupne još u bijeloj boji, dvije nijanse ružičaste, terakoti i bež boji, a idealne su za poslovne outfite. Uz sako, bijelu košulju ili pulover, nosit ćete ih rado cijelu hladnu sezonu.

Pleteni kardigan sa zlatnim gumbima, 229,90 kn

Želite li jesenskoj garderobi dodati malo boje, napravite to kroz efektan kardigan u ružičastoj boji koji posebno upečatljivo izgleda kad se nosi u kompletu sa suknjom. Želite li nešto jednostavniju varijantu, kombinirajte ga s hlačama "na crtu" ili dobrim starim jeansom.

Bodi contour s jastučićima za ramena, 79,90 kn

Na listi bestselera našao se i bazičan bodi koji je trenutno i snižen. Ističe s jastučićima na ramenima, a ovakav je komad dobro imate u garderobi jer se može nositi samostalno, ali i ispod sakoa ili kardigana. Osim u crnoj, dostupan je još u zelenoj i plavoj varijanti.

Pismo torba za nošenje preko tijela, 139,90 kn

Idealna za izlaske i posebne prigode, pismo torba u stilu novčanika, s metalnim remenom za nošenje preko tijela, osvježit će i najjednostavniji stajling. Iako u efektnoj metalik zlatnoj nijansi, lako se kombinira i na sasvim obične all black kombinaciji, ali i s color-block outfitima. 

 

Trik za gušću kosu kojeg je "odobrio" i frizer Jennifer Lopez: Trebate samo jedan proizvod od pedesetak kuna

Jesen je pokucala na modna vrata: Najavljuju je tonovi plave i bež, eko koža, a kombiniramo i zlatne detalje

Ljepotica s Kanarskih otoka: 'Bijela boja paše uz moj tamni ten i ljeti je volim nositi'

Još jedno izdanje Matije Vuice koje ne prolazi nezapaženo: 'Odjeću ne pripremam večer prije, važno mi je kakvo će biti moje jutarnje raspoloženje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".