Zara na Twitteru postala predmet zafrkancije: Hlače s nevidljivim modelima, modeli u čudnim pozama...

Na Zarinom web shopu za kupce i Francuske pojavili su se neobični "modeli", a nije dugo trebalo da tviteraši izdvoje svoje favorite.
Vidi originalni članak

Ovih je dana Zara na Twitteru postala predmet zafrkancije jer su na svojem web shopu dodali model traperica kojeg nosi - nevidljivi čovjek. Jedan korisnik objavio je tweet na kojem traperice stoje bez modela, samo na cipelama, a on je brzo postao viralan te ga je podijelilo više od 10 tisuća korisnika. 

Osim što se većina korisnika pitala zašto je to Zara napravila, dio ju je proglasio škrtom napisavši da ne žele platiti modele, dok su neki postavili pitanje kako je to uopće moguće te rekli kako zasigurno postoji neka "čudna voodoo čarolija" koja je to omogućila. 

Ovaj model hlača nije jedini koji je postao predmet zafrkancije jer su korisnici vrlo brzo pronašli još nekoliko zabavnih primjera. Jedan od njih je onaj na kojem model nosi jaknu naopako, i ovog puta bez poznatog razloga, a rekli su kako takvo poziranje čini kupovinu na Zarinim stranicama jednostavno nemogućom jer ne mogu vidjeti kako nešto uistinu izgleda.

Korisnici su podijelili i svoje favorite omiljenih poza modela uz komentare kako im se čini da Zara jednostavno neke komade odjeće ne želi prodati. Jedan je korisnik napisao:

Ako i poželim nešto kupiti, ne mogu vidjeti kako će mi taj komad stvarno pristajati jer se to ne može vidjeti iz fotografija koje stavljaju na web shop. Drugi se korisnik s njim složio:

Kompletan novi dizajn, kao i način poziranja jednostavno su iritantni. Sve što želim je kupiti kaput, čemu sve ovo?

Korisnici na Twitteru zajedno su zaključili kako je moda postala vrlo čudna te teško razumljiva. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".