Zara je u novoj kolekciji predstavila prilično neobične modele obuće; što kažete na novitete?

Španjolski high street brend predstavio je novu kolekciju za jesen i zimu 2021. u kojoj su dizajneri, između ostalog, kombinirali različite uzorke i motive
Vidi originalni članak

Sniženja su odlična, no kako se bliži njihov kraj, uvijek s nestrpljenjem čekamo vidjeti što su dizajneri pripremili za novu sezonu. Zara, jedan od omiljenih high street brendova, i ovog je puta iznenadila svojom ponudom. Tako je u novoj kolekciji predstavila nekoliko modela obuće koji su definitivno neobični i drugačiji od klasične ponude.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o kolekciji za jesen i zimu 2021. godine u kojoj je naglasak stavljen na odjevne komade i modne dodatke od svile i stvorena je limitirana kolekcija stvari s umjetničkim prizvukom. U novoj su kolekciji kombinirani uzorci i motivi koji naglašavaju lakoću i kretanje.

Među prekrasnim svilenim komadima, pozornost nam je ukrala već spomenuta obuća, točnije par sandala, klompi i čizama

Ravne sandale s remenčićima i krznom već su dostupne u prodaji i njihova je cijena 599 kuna. Specifične su po tabanici od krzna kojem je dodana i posebna pjena za veću udobnost.

Osim sandala, u prodaji su i kožne klompe s krznom i zakovicama. Klompe dolaze u neobičnom uzorku, a u opisu je navedeno kako se  može razlikovati od onog na slici. Cijena klompi je 899 kuna. 

Iako ih još nije moguće kupiti, u prodaju uskoro dolaze čizme do koljena koje, kao i klompe, imaju specifičan i upečatljiv uzorak. Njihova je cijena 1799 kuna. 

Ona je zaslužila čistu peticu iz stila: Nosi torbicu i obuću koje cure ljeti obožavaju

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu koju cure ovog ljeta obožavaju

Koliko se često trebate šišati s obzirom na dužinu kose, kako bi ona bila zdrava i njegovana?

Raskošna kreacija za vjenčanje: Rimac odabrala model koji nije dostupan u Hrvatskoj, a cijena mu je "vrtoglava"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".