Zara je u kolekciju dodala model koji neodoljivo podsjeća na Balenciagine čizme od 12 200 kuna

Cijena gležnjača u popularnom high street dućanu je 999 kn, što je višestruko jeftinije od dizajnerskog para.
Vidi originalni članak

Nije tajna da se high street brendovi inspiriraju dizajnerskim komadima pa u ponudi omiljenih trgovina možemo pronaći modele čizama, torbi, haljina, jakni i sakoa koji neodoljivo podsjećaju na one s luksuznim potpisom.

Najčešće je riječ o torbama i cipelama, a ovog puta smo u Zari pronašli gležnjače vrlo slične Balenciaginom Le Cagole modelu.

Dizajnerske čizme dolaze u prepoznatljivom ruhu, s metalnim zakovicama koje su Balenciagin 'zaštitni znak' pa ih možemo pronaći i na istoimenoj, kultnoj liniji torbi. Visina potpetice je 7 cm, dizajnirane su tako da idu u 'špic', a osim zakovicama, nadopunjene su i zip-detaljem, što ih čini statement modelom u kolekciji. 

Njihova je cijena na Net a Porteru 1390 funti, odnosno oko 12 200 kuna, dok se high street model, vrlo sličan onome s potpisom luksuznog francuskog brenda, prodaje po cijeni od 999 kuna.

Kožne gležnjače imaju potpeticu visine 7,5 cm, šiljasti vrh i kopčaju se sa strane. Baš kao i dizajnerski model, ukrašene su remenjem s dodatkom metalnih zakovica, što je detalj zbog kojeg su nas podsjetile na Balenciagine gležnjače. 

Čizme se nalaze na web shopu, no još uvijek nisu u ponudi, već se za njih možete predbilježiti kako biste dobili obavijest na e-mail kad ponovno budu dostupne. 

 

Na špici nisu prošli nezamijećeno: Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on je prošetao gradom u genijalnim tenisicama

Uzrokuje li vam hidratantna krema milije? Donosimo sve što trebate znati o tim sitnim bijelim 'kvržicama'

Zimsko izdanje Marijane Batinić kojem nećete pronaći manu: Stajling koji naginje klasici zaokružila je trendi parom cipela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".