Zara je rekreirala neke od najboljih lookova od 1996. do 2012. koje su nosile Kate Moss, Amber Valetta...

Ovom su kolekcijom pokazali kako su neki lookovi uistinu svevremenski i jednako dobro izgledaju čak i dvadeset godina poslije pa su, samim time, vrijedni ulaganja.
Vidi originalni članak

Popularni španjolski high street brend Zara danas je objavio kako ponovno predstavljaju kultne klasike iz arhivske zbirke u razdoblju od 1996. do 2012. godine. Odlučili su "oživjeti", odnosno napraviti revival kampanja posljednjih desetljeća, a re-izdanje nove kolekcije sadrži kultne komade u nešto svježijem i modernijem izdanju. 

U Zari su se prisjetili arhivskih kolekcija u kojima su zvijezde bile Amber Valetta u sezonama od 1996./1997. do 1998/1999., zatim Carolyn Murphy od 1998./1999., Kate Moss u sezoni 2003./2004., Stella Tennant u proljeće i ljeto 2011. te Saskia de Brauw u sezoni 2011./2012. 

Ovom su kolekcijom pokazali kako su neki lookovi uistinu svevremenski i jednako dobro izgledaju čak i dvadeset godina poslije pa su, samim time, vrijedni ulaganja. U nastavku prenosimo najbolje lookove, a cijelu kolekciju možete pronaći na Zarinim stranicama. Cijene odjevnih komada, koji dolaze u limitiranom izdanju, kreću se od 199 do 999 kuna.  

Bliži nam se druga listopadska subota, što znači da je vrijeme za novu Divu  Zvijezda jesenskog izdanja je Nives Đačić, vlasnica japanskog restorana Takenoko 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".