Zara je predstavila prvu kolekciju donjeg rublja i pidžama: Pogledaje što kolekcija donosi i kako se kreću cijene

Kolekcija nudi svilene komplete, vunene čarape, kombinezone od mješavine vune, bodije, satenske hlače i topove s čipkastim porubima, svilene majice i ogrtače, košulje namijenjene za nošenje po doma, svilene mini haljine, elastične trake za kosu, tajice, maske za spavanje...
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko mjeseci, naglasak u dizajnerskim i high street kolekcijama stavljen je na udobnost. Mnogi su brendovi, a među njima i Zara, predstavili trenirke, majice s kapuljačom, pletene hlače... Ukratko, komade koji su jako udobni i praktični, no pritom nisu izgubili trendi izgled pa su ujedno jako chic

Na tom tragu, Zara je sad predstavila i prvu kolekciju pidžama i donjeg rublja.

Kolekcija nudi svilene komplete, vunene čarape, kombinezone od mješavine vune, bodije, satenske hlače i topove s čipkastim porubima, svilene majice i ogrtače, košulje namijenjene za nošenje po doma, svilene mini haljine, elastične trake za kosu, tajice, maske za spavanje... Bez obzira na to što od donjeg rublja ili pidžama tražite, u prvoj Zarinoj lingerie kolekciji, zasigurno ćete pronaći željeni komad.

Kad je riječ o cijenama, one se kreću od 49,90 kn koliko je potrebno izdvojiti za elastičnu traku za kosu iz kolekcije, cijene bodija i čipkanih grudnjaka su 199,90 kn, kao i tajica, a najskuplji komadi u kolekciji su svileni ogrtač čija je cijena 799,90 kn te svilena slip haljina za koju je potrebno izdvojiti 999,90 kn. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".