Zara je predstavila novu mušku sportsku kolekciju i njome odala počast boksačkoj legendi Muhammadu Aliju

U kolekciji se nalaze majice, trenirke s kapuljačom, sweatshirti i sportske košulje, a svaki od komada ima neku od prepoznatljivih fotografija Muhammada Alija ili jedan od njegovih citata.
Vidi originalni članak

Kao jedan od najvećih boksača svih vremena, legendarni Muhammad Ali ostavio je veliki trag u svijetu sporta. Počast mu je odlučio odati i popularni španjoski high street brend Zara pa je jednu cijelu sportsku kolekciju posvetila upravo njemu. Riječ je o jednoj od kolekcija za koju kažu da ćete se zbog nje osjećati poput pobjednika, bez da ste kročili u ring. 

U kolekciji se nalaze majice, trenirke s kapuljačom, sweatshirti i sportske košulje, a svaki od komada ima neku od prepoznatljivih fotografija Muhammada Alija ili jedan od njegovih citata. Tako se na poleđini jedne od trenirki nalazi citatiDon't count the days, make the days count, odnosno njegova slavna izreka: Nemoj brojati dane. Učini da se dani broje.

Cijene Zarinih komada posvećenih velikom Muhammadu Aliju kreću se od 159,90 kn, koliko je potrebno izdvojiti za t-shirt s printom, preko 229,90 kn koliko košta košulja sa slovom "M" pa do 299,90 kn, što je cijena trenirke s kapuljačom i natpisom. 

 

Stavite par kapi i miris će vas pratiti cijeli dan: Za ove parfeme kažu da su najdugotrajniji na koži

Lako ju je održavati i stvara cool dojam: Frizura koja je kao stvorena za novu toplu sezonu pred nama

Uvijek oduševi modnim izborom: Vječnim je klasicima dala vlastiti stilski potpis i - zablistala!

Frizura koju ćemo u novoj sezoni viđati svuda, a profesionalci kažu da je super izbor za svaku dužinu i teksturu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".