Zara iznenadila ponudom: U novu kolekciju dodali su - kolica za kupovinu!

Ova su kolica već izazvala senzaciju u Španjolskoj, gdje su se rasprodala u manje od 24 sata, a nije teško shvatiti zašto!
Vidi originalni članak

Uskoro u Zaru dolazi nešto pomalo drugačije i potpuno neočekivano - kolica za kupovinu! Nitko nije očekivao da bi kolica mogla biti dio nove kolekcije, no dogodio se spoj mode i praktičnosti. Prema pisanju Grazije, ova su kolica već izazvala senzaciju u Španjolskoj, gdje su se rasprodala u manje od 24 sata, a nije teško shvatiti zašto!

Izgledaju prilično cool, dolaze u dvije boje, sivoj i maslinastoj, pa se u uklapaju u jesensku paletu nijansi, a istovremeno su jako praktična pa će odlazak u trgovinu ili na tržnicu biti pravi užitak. Kolica imaju i vanjske džepove u koje možete ubaciti sitnice, a njihova je cijena 399, 90 kn. 

Kolica još uvijek nisu u prodaji, već pored artiklas stoji obavijest coming soon, a ako želite biti među prvima koji ih imaju, možete se predbilježiti i dobiti obavijest na mail kad budu dostupna!

Gucci prodaje poderane najlonke: Na društvenim mrežama pitaju se tko bi ih kupio, a cijena je nevjerojatna!
Dizajneri su otkrili novi zlatnu koku: Ulaže se u igrice, čak 60% korisnika su - žene!
Dizajnerska muška torba postala predmet zafrkancije na Twitteru: "Izgleda kao košara za rublje"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".