Zara ima jednu od najboljih kolekcija do sad posvećenu točkastom uzorku - sigurno ćete pronaći komad za sebe!

Bez obzira na to volite li točkice ili ih preskačete, komadima u novoj kolekciji jako je teško odolijeti
Vidi originalni članak

Točkasti uzorak jedan je od onih koji nikad ne izlazi iz mode - postao je bezvremenski klasik u ormaru, a nosimo ga bez obzira na godišnje doba. Nekad je bio rezerviran samo za bluze i haljine, a sad ga nosimo od glave do pete. Tako ga možemo pronaći na torbicama, cipelama, suknjama, hlačama, jaknama, a najodvažniji ga mogu kombinirati s još jednim točkastim printom ili možda prugicama, cvjetićima, kariranim uzorkom, što izgleda jako chic.

Točkice su toliko popularne da im je španjolski high street brend Zara posvetio cijelu novu kolekciju. Radi se o komadima za nadolazeću sezonu, jesen/zima 2021, zbog kojih jedva čekamo malo hladnije dane. 

Točkasti uzorak u Zari opisuju kao osnovnu umjetničku gestu kojim se odabranim komadima može pružiti razigrani i nepredvivljivi "štih". Paleta boja je minimalna te se sastoji isključivo od crne i bijele, no cijela kolekcija ne izgleda nimalo monotono zahvaljujući odvažnom kombiniranju snažnih točkastih motiva. 

Tako se u kolekciji može pronaći genijalno odijelo sastavljeno od predimenzioniranog sakoa i trapez-hlača, zatim efektan baloner, haljine različitih duljina, bluze, kombinezoni, suknje... Cijene u limitiranoj kolekciji kreću se od 299,90 kn, koliko je potrebno izdvojiti za, primjerice, mini-suknju ili točkastu mini haljinu, a najskuplji komadi su predimenzionirani sako i kombineon za koje je potrebno izdvojiti 599,90 kn te točkasti baloner, čija je cijena 799,90 kn

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

Odlično ljetno izdanje Đurđe Tedeschi: Nosi haljinu za koju se vjeruje da pristaje svakom obliku tijela

Outfiti mame i kćeri prava su definicija ljeta: 'Često razmjenjujemo garderobu, a idemo i zajedno u šoping'

Lijepa brineta osvaja osmijehom, ali i super ljetnim stajlingom čija je glavna zvijezda upečatljiva suknja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".