Zara ili Gucci?

Apsolutni hit ove sezone je Gucci torba Dionysus pa je bilo samo pitanje vremena kada će i highstreet verzija pomutiti pamet trendseterica..
Vidi originalni članak

Torba koja je doslovno preplavila modni svijet je Gucci model Dionysus. Od klasičnog uzorka ukrašenog šarenim motivima, kožnih modela pa do onih nešto jednostavnijih i jednobojnih, sve su osvojile naša srca. Baš smo se zato posebno razveselili kada smo na Zarinim policama vidjeli model koji nas je neodoljivo podsjetio na toliko željeni a toliko preskupi model. Jednobojna smeđa torbica savršeno će se uklopiti u ljetnu garderobu a cijena joj je prihvatljivih 249,90 kn. Što kažete? Je li Zara još jednom pogodila u sridu s kreiranjem komada vidljivo inspiriranog s popularnim modelom?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".