Zapeo vam je za oko skupi Dior? Nema problema - evo verzije od 349 kn!

High street brend očito se jako inspirirao originalom
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih modela obuće ove godine svakako je Diorov slingback model J'ADIOR za kojem su poludjele sve svjetske fashionistice. Čak niti njihova vrtoglav iznos, oko 5 tisuća kuna, nije spriječio trendseterice da ih dodaju u svoju kolekciju cipela. Ipak, nije svatko voljan niti u mogućnosti izdvojiti takvu količinu novaca za jedan par cipela - upravo iz tog razloga su tu high street trgovine! 

Jedna od tih trgovina je i Mango koji je ovih dana predstavio svoju novu kolekciju, a u njoj smo pronašli cipele koje neodoljivo podsjećaju na popularan Diorov model. Dolaze u dvije boje, crnoj i crvenoj, a razlikuju se jedino u tome što na remenčiću nema natpisa J'ADIOR. Također, bitna je i razlika u cijeni jer ove možete dodati svojoj kolekciji za 349 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".