Zapalio internet: "Brad, javljam se da odemo na dejt' 🔥

'Ove su fotografije izliječile moje akne', 'Sve bih mu oprostila', 'Činjenica da ovaj čovjek ima 55 godina naprosto je uznemirujuća', 'Brad, javljam se da odemo na dejt' bili su samo neki od komentara.
Vidi originalni članak

Nakon što se Brad Pitt pojavio na ovogodišnjem Cannes film festivalu, svi su se svjetski mediji raspisali o tome koliko dobro izgleda. Činjenica da ovaj proslavljeni američki glumac ima 55 godina, iznenađuje mnoge, pa su tako danas svi mahom pohrlili na Bradovu Wikipediju provjeriti stvarni datum njegova rođenja. 'Još uvijek se opravljam od ovih fotografija', 'Ove su fotografije izliječile moje akne', 'Sve bih mu oprostila', 'Činjenica da ovaj čovjek ima 55 godina naprosto je uznemirujuća', 'Brad, javljam se da odemo na dejt' bili su samo neki od komentara.

Vidjevši ove fotografije, ne možemo se ne zapitati je li on uistinu stvarni Benjamin Button, fiktivni lik koji stari unatrag, a utjelovio ga je sam Brad 2008. godine. Brad je ovogodišnjem Cannesu promovirao svoj novi film s impresivnom glumačkom postavom koju čine Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, James Marsden, Dakota Fanning, a film je producirao slavni Quentin Tarantino. Može li bolje od ovoga? Nekako nam se čini da ne.

Bradovu evoluciju smo vam odlučili prikazati kroz njegova poznata filmska ostvarenja, a koliko se promijenio tijekom godina (ili nije), procijenite sami 

Brad u kultnoj seriji '21 Jump Street' 1987. godine kada je imao svega 24 godine 

 Prizor iz filma 'Legenda o jeseni' kada je Brad imao 31 godinu

Godinu nakon u filmu 'Seven'

 Scena iz filma 'Fight club' (1999) zbog koje muškarci i dan danas imaju komplekse i bjesomučno guglaju tutoriale naziva 'Kako postići tijelo kao Brad Pitt u Fight clubu'

 42-godišnji Brad u filmu 'Gospodin & Gospođa Smith' iz 2005. godine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".