"Zapalila" podij: Bojana Gregorić zna da je vatrena crvena najbolji odabir za ludi provod

S tom "magičnom" bojom baš nikad nema greške!
Vidi originalni članak

Koliko smo dugo čekali na ekskluzivni urbani zagrebački klub? Sudeći po velikom interesu za prvi vikend Magica – dugo. Glumice Bojanu Gregorić Vejzović, Kristinu Krepelu i Petru Dugandžić na plesnom podiju ne viđamo baš često. Novi zagrebački klub, koji po svemu diže letvicu zabave u gradu, već je prve večeri imao priliku ugostiti stotine rasplesanih gostiju.

Bojana je ovom prigodom posebno zablistala. Odlučila se za pripijenu crvenu haljinu koja je istaknula njezinu fantastičnu figuru. Haljinu je uskladila s ružem iste nijanse, dok je oči naglasila tušem. Nakit je bio decentan, odabrala je tek zlatne naušnice i lančić u nizu. Još jednom je pokazala kako jednostavne kombinacije stvarno ostavljaju najbolji dojam! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".