Zaogrnuta zastavom i uz crveni ruž kao idealan dodatak: Davorka Dalić snimljena na stadionu u društvu sina Tonija

Samozatajnu Davorku nemamo prilike često vidjeti u javnosti, pojavi se tek ponekad na društvenim događanjima.
Vidi originalni članak

Među prvim navijačima koji su stigli na stadion i polufinalnu utakmicu Hrvatske i Argentine bili su Davorka i Toni Dalić, supruga i sin Zlatka Dalića. Sin Toni izabrao je tamnoplavu majicu s HNS-ovim logom, a izbornikova supruga pojavila se u pravom navijačkom izdanju, ogrnuta hrvatskom zastavom.

Kosu je uvila u lagane valove, a stajling je upotpunila idealnim dodatkom, crvenim ružem. Ne samo da je vječni favorit u kozmetičkoj torbici, nego se odlično uklapa u navijačke kombinacije. 

Samozatajnu Davorku nemamo prilike često vidjeti u javnosti, ponekad se tek pojavi na društvenim događanjima. S izbornikom je u braku od 1992., a njihova ljubav traje još od srednje škole. Osim sina Tonija, u čijem društvu prati utakmicu, imaju i sina Brunu.

Iako je ne vidimo često u javnosti, kad se pojavi na društvenim događanjima, uvijek zablista. Najčešće bira haljine - ili s efektnim uzorcima ili u jarkim bojama, poput žute. Čini se kako crveni ruž nije izbor samo za navijačke prigode, nego i za one formalnije pa je tako njime upotpunila dva stajlinga - jedan za vjenčanje, a jedan za proslavu 60 godina Večernjeg lista.

Narančasti golmanski dres i prekrasan osmijeh od uha do uha: Helena Livaković plijeni pozornost na tribinama

Sonja Jandroković za posjet reprezentativcima na dan utakmice bira crveni sako i haljinu zanimljivog printa

10 fantastičnih zimskih izdanja Izabel Kovačić i Helene Livaković kojima ćemo se rado inspirirati ove sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".