Zanosna i šarmantna: Ova stylish ljepotica na zagrebačkim ulicama nije mogla proći nezamijećeno!

Naš je Goran Čižmešija fotkao prezgodnu damu na biciklu koja super stil ima u malom prstu!
Vidi originalni članak

Čini se kako je bicikl postao omiljeno prijevozno sredstvo, a genijalan je i "modni" dodatak, djevojke na njima izgledaju precool!

Pravi je primjer Tea Matanović koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji. Ova dramaturginja vozi bicikl Jamis Commuter, a nosi majicu i suknju iz Bershke, torbu iz second hand shopa i ShoeBox cipele. 

Tea je otkrila:

Form follows function, elastičnost i rastezljivost biram prije estetike – modernistička načela u odabiru dizajna pomažu mi da izbjegnem podsjetnik da bureci u ponoć imaju svoje posljedice na obujam tijela. Živjela elastinska vlakna!

Ovo nije bio jedini put da je lijepa dramaturginja pozirala našem Goranu Čižmešiji - ulovio ju je i u zimskom izdanju kad je pokazala kako izgleda francuski chic na zagrebačkim ulicama.  

 

* Članak je izvorno objavljen u svibnju 2018. godine

 

Što kumice na Dolcu kažu o sestrama Kardashian: "Ma, to ne može biti pravo..." 😄😄😄

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".