Zanosna dama u ultimativnom odjevnom komadu prošetala zagrebačkom špicom

Taman kad mislimo da midi haljine ne mogu izgledati bolje...
Vidi originalni članak

Midi haljina s pojasom odjevni je komad koji zbog njegove primjenjivosti svaka žena treba imati u svom ormaru. Ako joj još dodamo točkasti uzorak, imat ćete haljinu koja je ultimativni trend ove sezone. 

Trendove prati i ova prekrasna dama koja je haljinu s krupnim točkama isfurala na klasičan i jednostavan, ali odličan način. Efektnu haljinu odlično je uparila s brušenim salonkama prozirnih potpetica. Cijelu kombinaciju dodatno je podigla odličnim naočalama mačkastog okvira koje ne prestaju biti hit u optičarskom svijetu. 

Haljine poput ove, idealne su za sve prigode, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka. S obzirom na odabir modnih dodataka, svaka kombinacija s midi haljinom može varirati od izuzetno casual outfita do onih visoke elegancije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".