Zanosna crnka osvojila ljepotom i trendi odjevnom kombinacijom na zagrebačkoj špici

Komadi od tvida curama još nisu dosadili. Baš suprotno, izgledaju bolje nego ikad!
Vidi originalni članak

Da se može zablistati i u najjednostavnijoj kombinaciji, pokazala je prezgodna crnka iz zagrebačkog centra koja nije prošla nezamijećeno. Poderane skinny traperice kombinirala je uz hit gležnjače, a outfitu je dodala i jedan komad koji trendseterice obožavaju. 

Radi se o sakou od tvida, a upravo je tvid materijal koji je postao veliki hit još prošle sezone, a našao se na apsolutno svemu, od cipela, preko torbi pa do, naravno, suknji i sakoa. Njegova popularnost ne treba čuditi s obzirom na to da pruža dozu elegancije svakoj kombinaciji, a idealan je za različite prigode. S make upom je bila jednostavna i odabrala tek nude ruž koji joj izvrsno pristaje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".