Zanosna brineta ukrala pozornost na zagrebačkim ulicama u tvid-kompletu i ultra-visokim čizmama

Prisjetili smo se odjevne kombinacije prekrasne Karle koja je velika ljubiteljica klasike, a u lipnju pretprošle godine u upečatljivom je outfitu pozirala našem Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Zašto volimo prijelazno razdoblje u kojem rado spajamo najbolje iz zimskog i proljetnog ormara, pokazala je i nova zvijezda naše street style priče koju je u lipnju pretprošle godine fotografirao naš Goran Čižmešija, a kombinacijom koju je isfurala zgodna brineta, možete se inspirirati i ovog proljeća.

- Jedva sam dočekala odjenuti ovu kombinaciju, a crno-bijelo uvijek je siguran spoj. To su ujedno i moje omiljene (ne)boje - ispričala je Karla Kraljević koja je centrom grada prošetala u stajlingu u kojem nije mogla proći nezamijećeno. Tvid-komplet, inače i ove sezone vrlo popularan materijal, kombinirala je s pripijenim, ultra-visokim crnim čizmama koje joj pristaju kao salivene. Tako je klasičnom odabiru kompleta dala zanimljiv modni twist, a cijelu kombinaciju jako dobro nosi!

- Obožavam klasične komade odjeće, njih najčešće i nosim - ispričala je Karla tada za Divu i dodala je da rijetko nosi uzorke:

- Uvijek idem na sigurno, manje je više!

Ako ovakav komplet želite isfurati u nešto proljetnijoj ili ležernijoj varijanti, možete ga kombinirati s balerinkama, slingback cipelama, a ako volite spoj nespojivog, isfurajte ga s tenisicama!

Genijalan top i natikače koje su ove sezone veliki hit: Volimo proljetni stajling divne Anite Dujić
Studentica ekonomije običnoj bijeloj košulji dala je sasvim novi izgled; nosi i tenisice koje svi obožavaju
Prekrasna Vinkovčanka osvojila nas je svojom jednostavnošću: Blista u plavoj haljini i zlatnim sandalama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".