Zanimljivim stajlingom istaknula se na špici: 'Ako nosim boje, pazim da je to ista boja od glave do pete'

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao simpatičnu Ivu koja se istaknula svojim modnim odabirom
Vidi originalni članak

Volimo jedinstvene kombinacije koje donose odmak od trendove, a jedan takav stajling pokazala je simpatična knjigovotkinja. Njezino je ime Iva Gavrić i nije prošla nezamijećeno ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije, a za Divu je rado ispričala nekoliko detalja o svom stajlingu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam se danas osjećala za nositi crno, a uz to mi je ovo nova suknja koju sam upiknula na sniženju. Uz nju sam odlučila kombinirati torbicu koju sam dobila za rođendan – ispričala nam je Iva.

Za vrijeme ljeta kada su ulice pune šarenih i jarkih kombinacija, crno od glave do pete kao što to nosi Iva pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama. Osim odabirom boje, istaknula se i zanimljivim modnim detaljima, kao što su neobične tenisice, majica s trendi cut-out detaljima i mala torbica sa zakovicama.

– Najčešće nosim crno, bijelo i sivo, a tu i tamo ubacim neku boju. Ako nosim boje, pazim da je to ista boja od glave do pete. Volim narančastu i zelenu, uzorke ne nosim, sve mi je jednobojno. Prije sam bila više tip za štikle, ali što sam starija, to sam više za ravnu obuću, a tenisice su mi uvijek prvi odabir – dodala je.

Gingham je postao najtrendi print za haljine koje se nose ovog ljeta
Kraljica Letizia zablistala je u savršenom ljetnom stajlingu kojeg lako možete rekreirati
Zdenka Kovačiček nekad i sad: Kako se naša diva stilski mijenjala tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".