Zanimljiva dama privlačila poglede: 'Pošto sam slikarica, volim sve boje, pa ih kombiniram po svome'

Goran Čižmešija na zagrebačkoj je špici fotografirao stajliš Senadu koja nas je osvojila svojim smislom za modu
Vidi originalni članak

Volite li kombinirati komade koji su na prvu nespojivi, a konačni rezultat je genijalan, sigurno će vam se svidjeti kombinacija Senade Kadribašić, književnice, slikarice, multimedijalne umjetnice i glumice koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija. Pozirala mu je u izvrsnom izdanju koje nije prošlo nezamijećeno i ispričala nekoliko detalja o svojoj kombinaciji.

– Iz Sarajeva sam i često dolazim u Zagreb. Vedar je dan, pa sam se i ja vedro obukla. Pošto sam i slikarica, volim sve boje, pa ih kombiniram po svome. Inače volim i crnu, ali je uvijek oplemenim sa srebrnom ili zlatnom. Volim i visoke pete, ali u tenisicama sam brža – otkrila nam je simpatična dama.

U njezinoj kombinaciji prevladavale su crna i žuta boja, kao i zanimljivi uzorci koji su cijeloj kombinaciji dodali dozu otkačenosti. Stvorila je i odličan color-block efekt odabravši tirkizne tenisice koje su se odvajale od ostatka stajlinga.

Naglasak je stavila i na detalje pa dodala žuti šešir, malu crnu torbicu prebačenu preko tijela i maramu s uzorkom koja je povezala cijelu kombinaciju.

'Sunset blush' najljepši je izbor za savršeno rumenilo ovog ljeta
Što će Carrie Bradshaw nositi u novoj sezoni I tek tako...:? Fotografije sa seta otkrivaju chic kombinacije
Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu 'reciklažu': Zabljesnula u komadima koje je već nosila nekoliko puta!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".