Zamislite provesti ljeto u ovim dizajnerskim ljepoticama!

Voljele bismo ih vidjeti u ormaru!
Vidi originalni članak

Na Net  A Porterovim stranicama za oko su nam zapele prekrasne dizajnerske sandale s potpisom Sophie Webster. Sophia Webster poznata je po sandalama koje krase neobični detalji poput leptirovih krila ili ušiju Mickey Mousea, a modeli dolaze u nekoliko različitih boja. Međutim, nama su se svidjele ove koje i oblikom i izborom boja podsjećaju na leptire. 

Riječ je o modelu Chiara koji je napravljen od kože, a karakterističan je po dva remenčića - jednim oko gležnja, a drugi oko pristiju, što ih ujedno čini i klasičnim modelom. Njihova je cijena 785 €, a vjerujemo da je tom vrtoglavom iznosu pridonijela i činjenica što su njihova krila napravljena pomoću digitalnog printa. 

Ipak, rado bismo ih vidjele u svojem ormaru jer su idealne za lude ljetne večeri - odlično će izgledati nošene s trapericama, ali i haljinama svih dužina!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".