Zaljubit ćete se u ručno rađene ručnike za plažu

FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/ivana niskota FOTO: pr/ivana niskota FOTO: pr/ivana niskota FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/ivana niskota FOTO: pr/ivana niskota FOTO: pr/ivana niskota FOTO: pr/ivana niskota FOTO: pr/ivana niskota
Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec predstavila je ekskluzivnu kolekciju ručno rađenih ručnika za plažu
Vidi originalni članak

Ručno izrađeni, od najfinijih prirodnih materijala poput organskog pamuka i bambusa, ručnici s potpisom Mirjane Mikulec zadovoljit će sve ukuse.

"Željela sam se odmaknuti od uobičajenih, pomalo dosadnih ručnika kakve najčešće viđamo u kupaonicama i pokazati da i oni mogu biti detalj koji će vizualno oplemeniti prostor. Pazila sam da budu dovoljno neutralni kako bi odgovarali svim stilovima i ukusima, ali i elegantnog izgleda. Tako je zapravo nastala cijela linija ručnika s mojim potpisom i nadam se da će se svidjeti mnogima.", izjavila je Mirjana koja ima u planu širiti ponudu proizvoda koje će dizajnirati.

Dizajnerska linija Mirjane Mikulec nudi ručnike različitih dimenzija, boja i uzoraka. Uz one kupaonske, u ponudi su i ručnici za plažu koje krase pomponi i popularni geometrijski motivi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".