Zaljubit ćete se u kombinaciju omiljene fashionistice: Savršena je za prijelazno razdoblje

Oliva Palermo na posljednjem Tjednu mode u Parizu pokazala je stylish outfit kojeg je fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Olivia Palermo jedna je od omiljenih svjetskih trendseterica, a svaka njezina odjevna kombinacija zaslužuje čistu peticu. Jednu takvu pokazala je i na posljednjem Tjednu mode u Parizu, kad ju je fotografirao naš Goran Čižmešija. Odabrala je efektnu, šarenu plisiranu haljinu koju je kombinirala s laganom parkom i crnim čizmama. 

Upravo je ovakav outfit idealan za prijelazno razdoblje, a mnogima je spoj haljine i čizama omiljen, pogotovo kad je upotpunjen cool, jednostavnom jaknom, kao što je to napravila Olivia Palermo. Ako još uvijek nemate ideju što nositi na prvu kavu kad popuste mjere, Olivia može biti savršena inspiracija. 

U galeriji potražite još genijalnih odjevnih kombinacija koje mogu poslužiti kao inspiracija za proljetne i ljetne dane:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".