Zakoračite u DeeZee svijet!

Nova modna marka u CCC Shoes and Bags prodavaonicama predstavlja ono što tražite ovog proljeća: moderan, lagan i jedinstven stil u kojem ćete se osjećati onako kako vi želite
Vidi originalni članak

Modna marka DeeZee ove sezone obiluje šarenim modelima ukrašenim perlicama, cvjetićima, mašnama, životinjskim printom i jamči vam da će biti opaženi gdje god se pojavili. S ovom modnom markom izgledat ćete fashion, ali i dovoljno casual, tako da bez obzira kako iskombinirali svoj outfit, neće izgledati kao da ste pretjerali.

S DeeZee obućom i torbicama možete kombinirati i najjednostavije proljetne komade, poput bijele haljine ili duge suknje jednostavnijih uzoraka, i izgledati odlično i jedinstveno baš poput fashion blogerice.

Slogan DeeZee brenda je: „Girls do it better“ i moramo priznati da se apsolutno slažemo! Ponudu ove nove moderne robne marke potražite ekskluzivno u CCC prodavaonicama i pridružite se DeeZee ekipi djevojaka sa stilom, koji će sve ostaviti bez daha.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".